Kattava koulutus täydentää osaamistasi

Koulutusohjelma kestää kuusi kuukautta ja koulutukset käynnistyvät 30.10.2017. Käytännön työharjoittelua tukeva asiantuntijakoulutus koostuu lähiopetuspäivistä, etätehtävistä sekä itseopiskelusta.

Koulutusohjelmaan kuuluva asiantuntijakoulutus on suunniteltu yhdessä ohjelman yhteistyöyritysten kanssa vastaamaan yritysten aitoja osaamistarpeita. Koulutus täydentää osaamistaustaasi ja antaa sinulle tarvittavan lisäyksen osaamiseesi sekä terveysteknologian että Java-ohjelmistokehityksen saralta. Kouluttajina toimivat ohjelmoinnin ja terveysteknologia-alan huippuasiantuntijat. Edellisestä JavaHealthTech-koulutusohjelman aloittaneista 75 % työllistyi koulutuksen aikana tai viimeistään 3kk koulutuksen päättymisestä.

Aiempi kokemus ohjelmoinnista tai ohjelmistosuunnittelusta sekä terveydenhoitoalalta ovat sinulle eduksi, mutta eivät välttämättömiä koulutukseen osallistumisen kannalta.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:

  • Java-ohjelmointi
  • Java Web Services -ohjelmointi
  • HTML5 ja CSS 3
  • Terveysteknologia toimialana ja erikoissääntely
  • Terveysteknologian tuotekehitysprojektin läpivienti
  • Laadunhallintajärjestelmät
  • Certified Scrum Master

Kansainvälinen Scrum Master -sertifikaatti

Ohjelmaan sisältyy Certified Scrum Master -koulutus, joka antaa sinulle valmiudet Scrumin – Suomessa yleisimmin käytetyn ketterän kehityksen menetelmän – käyttöön työssäsi. Ohjelman lopuksi saat tilaisuuden suorittaa kansainvälisen ja yritysten arvostaman Scrum Master -sertifikaatin, joka todentaa osaamisesi ja antaa sinulle oikeuden käyttää Certified Scrum Master -nimikettä.

Lue lisää Scrumista.

Koulutussopimus

Koulutusohjelman ajan työskentelet kokopäiväisesti yhteistyöyrityksessäsi. Ohjelman ajalle solmit yrityksen kanssa kuuden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen. Ohjelman tavoitteena on, että pääset ohjelman jälkeen solmimaan työsuhteen yrityksen kanssa.

Sinulle maksetaan ohjelman ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

Lue lisää: Työtehtävät | Hae nyt!

 

Yhteistyössä
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Hakija, kysy lisää ohjelmasta
Jonna Mämmelä
Projektikoordinaattori
044 571 2086

Yritys, kysy lisää ohjelmasta
Antti Vuorjoki
Project Manager
040 778 2110