Hakuohjeet

Haku on päättynyt.

Oletko valmis aloittamaan urasi terveysteknologian tai Java-sovelluskehityksen parissa? Hae nyt!

Etsimme sinulle roolin ja yhteistyöyrityksen, jotka vastaavat parhaiten taustojasi sekä kiinnostuksenkohteitasi. Sinulla ei tarvitse olla valmista osaamista tai aiempaa kokemusta Java-ohjelmoinnista tai terveysteknologia-alasta – tärkeintä on vahva motivaatiosi ja halusi kehittyä alan asiantuntijaksi.

Yritykset ovat valmiina aloittamaan hakijoiden haastattelut välittömästi, joten hae mukaan nyt ja varmista paikkasi juuri sinulle sopivassa yhteistyöyrityksessä! Hakuaika päättyy 10.10.2017.

Näin haet:

  1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 674268) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä tietosi myös tämän Hae nyt! -linkin kautta. Sinut kutsutaan haastatteluun tämän osaamisprofiilin perusteella, joten muista tuoda selvästi esiin koulutus- ja työkokemustaustasi.

Kuka voi hakea

JavaHealthTech-koulutusohjelman kohderyhmänä ovat ensisijaisesti ICT-alalta työttömäksi jääneet TE-toimiston asiakkaat. Koulutukseen valittavilta edellytetään ICT-alan teknistä osaamistaustaa. Kokemus ohjelmoinnista/ohjelmistokehitykseen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on motivaatio kehittyä uudenlaiseksi osaajaksi ohjelman kautta. Koulutus on suunniteltu antamaan oppimishaluisille ICT-osaajille tarvittavat Java-ohjelmointitaidot ohjelman aikana.

Koulutusohjelma tarjoaa osallistujille mahdollisuuden kehittää ohjelmointiosaamistaan ja terveysteknologian tuntemustaan. Parhaiten koulutus sopii henkilöille, joilla on aiempaa työkokemusta, koulutusta tai harrastuneisuutta ohjelmistosuunnittelun parissa ja aitoa innostusta kehittää ohjelmointiosaamistaan.

Koulutusohjelma toteutetaan TE-palvelujen ja ELY-keskuksen rahoittamana työvoimakoulutuksena. Koulutusohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting.

Lisätietoja Saranen Consultingin toiminnasta saat osoitteessa Saranen.fi. Saranen Consulting on osa Barona-konsernia.

Yhteistyössä
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Hakija, kysy lisää ohjelmasta
Jonna Mämmelä
Projektikoordinaattori
044 571 2086

Yritys, kysy lisää ohjelmasta
Antti Vuorjoki
Project Manager
040 778 2110